söndag 27 maj 2018

Pelle piggelin

Pelle stod på tur efter Bosse, så jag lät Bosse vara kvar inne medan jag gjorde i ordning Pelle. Tänkte att han skulle bli lugnare då. Och det blev han! Pelle har ju haft bekymmer med att stå still på gången när han har varit själv inne, men det gick bättre idag som sagt!

Han är fortfarande otroligt pigg och det var inte att tänka på att sätta sig på ryggen på honom idag heller, utan det blev istället en promenad runt Obbhult.

Han var pigg och vaken. Kikade på lite grejer så fort vi gick på ställen där det var lite mer träd. Lite halvnervös emellanåt. Men han var ändå rätt lugn till största delen av rundan. Han var framåt också när vi hade kommit en bit hemifrån. Det är ju verkligen kul att han har blivit så pigg nu. Men jag hoppas ändå att han blir lite sommartrött snart så att han lugnar sig lite mer så att inte världen är så himla farlig hela tiden!

Arkivbild
Efter ridturen blev det en runda till lilla mor i Falkenberg. Helga var med och vi hade jordgubbar och glass med oss som vi fikade på. Så var denna helg till ända!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar