Sidor

tisdag 1 januari 2013

Då var det 2013

2012 avslutades träningsmässigt med ett 45 minuters pass på crosstrainern som ett alternativ till löpning i pissregn. Därefter for jag in i duschen och gjorde mig i ordning för kvällens fest hos ett par vänner.

Älsklingen blev "befriad" från den ständiga snöjouren (risken för snö var väl ändå 0, men han vill ändå hålla sig körbar när han har jouren) och jag fick köra, så det blev en väldigt lugn kväll för min del, vilket är helt i min smak. Jag är definitivt ingen nykterist, men jag tycker inte om dagen-efter-effekten som alkoholen bidrar med.

Trots nykterheten är jag rejält trött idag. Vi kom hem vid 3-tiden, jag lyckades somna, men vaknade vid 5-tiden av att Älsklingen snarkade något så fruktansvärt att jag tog mitt pick och pack och gick och lade mig i gästrummet. Där sov jag till halv elva!

Jag tycker inte om att vakna så sent, hela dagen blir förstörd och den blir så väldigt kort. Att äta frukost vid lunchtid är inget jag tycker om, men frukosten är dagens bästa måltid, därför satt det fint med lite gröt, ägg och te och nu känner jag mig laddad för dagen.

Tyvärr regnar det idag också, det ser dock ut som om det skulle kunna sluta snart och klarna upp, men det lär väl inte hända. Så jäkla trist väder! Men det spelar ingen roll. Jag har skrittavstånd till ridhus och jag överlever en löprunda i regn så det är bara till att resa arslet ur soffan och ge sig ut och göra det bästa av vad som återstår av det här årets första dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar