Sidor

måndag 31 december 2012

2012- oktober till december

Oktober 2012
I oktober fick jag återigen hem plantor, den här gången var det 2500 granplantor som tog sin tid att plantera. det regnade nästan varje gång jag var ute och allt var blött och trist.



Lite kyla blev det också och några badtunnebad.

Det gick sämre med löpningen och träningen rent allmänt. Jag tappade motivationen lite grann, men det blev ändå några löprundor i mörkret som föll allt tidigare på kvällarna.

November 2012
Det största som hände i november måste ändå vara att jag äntligen fick köpt en traktor till! Den här gången blev det en med lastare för att vi ska kunna göra lite mer arbeten här på gården. Dessutom är det bra att ha en extra traktor att t.ex. sladda paddocken med då den andre traktorn ofta står med skogskärran bakom och det är ett jäkla meck att koppla av och på den.


Vi kom även med på en motorsågskurs. Vi påbörjade ju en kurs i slutet av 2011, men den rann på något sätt ut i sanden, så det var gött att komma igång med det. Dock blev det lite stressigt att lägga fyra kvällar på lika många veckor.

Det blev även lite resor till Ladies Night med tjejkompisarna och konferens i Knivsta. En ganska intensiv månad allt som allt.

December 2012
Två veckor i december tillbringade jag på kurs på jobbet, en kurs som var ganska tung och stundtals nästan obegriplig. Dock varvades teori med praktik, så vi fick se lite verklighet också.

Det blev lite vinter, några dagar låg snön så att jag kunde rida några rundor, tyvärr regnade det bort ganska snabbt och det blev istället en typisk västkustvinter utan snö, några minusgrader varvat med plusgrader och regn.

Allt som allt har 2012 varit ett bra år. Mitt första år på gården som vuxen har känts bra. Jag trivs, hästarna trivs och alla trivs!

Nu ser jag fram emot ett bra 2013!

Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar