Sidor

fredag 21 december 2012

Det mesta avklarat!

Igår kom jag på att jag inte hade behövt gå till jobbet då jag hade 25 erbetstidsförkortningstimmar kvar det här året. Det var ju smart att kolla det igår... Så jag åkte in till stan på eftermiddagen för att handla. Men det blev handel av julklappar istället, vilket var bra för då slapp jag ju göra det idag! Jag fick fixat allihop, riktigt gött!

Idag var tanken att jag och Älsklingen skulle åkt och julhandlat all mat, men då ringde såklart hans telefon i morse och så var det någon "stackare" som behövde hjälp och han var tydligen den ende i världen som kunde hjälpa till (nä, jag e inte bitter). Så det var bara till att ta med sig Selma och åka och handla själv.

Först var jag dock en sväng om Lampfabriken där jag inhandlade lite nya taklampor till övervåningen och sedan vidare till apoteket och Systembolaget som numera ligger bredvid varandra i Breared. Så himla gött att slippa leta parkering inne i stan för att ta sig till bolaget! Även idag fick jag visa leg *glad*.

Sedan for jag vidare till Hajen där folk var minst sagt stressade. Det var vagnar och folk överallt, och då var jag ändå inte där under den värsta rusningen. Jag var nästan helt säker på att jag skulle få avstämning, men slapp det som tur var! Det hade inte varit kul att lasta upp 6 kassar med varor på bandet och sedan packa ned dem igen!

När handlingen var klar åkte jag ner till simstadion, ställde bilen där och tog med en lycklig Selma på en löprunda. Det var så himla skönt att springa och idag gick det riktigt bra! Jag lyckades hålla ett medeltempo på  5:59 min/km, vilket är ett väldigt bra tempo för att vara jag! Det kändes väldigt bra att springa idag också, trots att temperaturen låg runt nollan och vinden blåste litegrann. Det var en skön avslutning på stadsbesöket!

Nu är alla julklappar inslagna och jag känner mig rätt så färdig med det mesta som ska göras. Nu är det bara lite tomtar som ska fram och så ska vi leta upp en fin gran som vi kan ta in. Men det känns lugnt inför jul! Ska bli skönt att bara ta det lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar