Sidor

fredag 14 december 2012

En oväntad ledig dag!

Denna dag har varit en mycket trevlig dag på jobbet. Först gå igen kommde mail som kommit på de två veckr jag har varit på kurs. Sedan åka med och handla till gruppens julbord. Därefter, tillsammans med kollegor, fixa i  ordning maten och äta.

Efter lunchen jobbade jag några timmar innan det var dags för poängpromenad i kylan. Jaghar det verkligen "jättejobbigt" på mitt jobb :)...

Efter jobbet blev det dock stressigare, då jag skulle hinna köpa lite skogsgrejer på Handins och handla lite innan jag skulle hämta hö.

Jag valde att hämta hö idag eftersom det ska bli snö och plusgrader som kan leda till svår halka. När jag kom hem med höet, erbjöd sig min fantastiska hyresgäst att hjälpa till med att bära in det, så det gick väldigt smidigt!

Mitt i all stress fick jag reda på att morgondagens motorsågskurs blir inställd pga dåligt väder, så nu fick jag plötsligt en ledig dag som jag inte hade räknat med. Och med tanke på väderutsikterna passar det ju alldeles utmärkt att få städat huset och kanske julpynta lite...

Klockan hann ändå bli halv sju ikvälk innan jag fick slängt in kvällens rådjurssadel i ugnen och påbörjat potatisgratängen... Nu ska det bli gott med mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar