Sidor

söndag 30 december 2012

2012 - juli till september

Juli 2012
Juli var en fullmatat månad med semester, Falsterbo-besök och mycket jobb med sadelkammaren och stallfönstren. Någon dag sken solen såpass att det gick att sola, men annars var det mest molnigt och regn och man gick och väntade på att sommaren skulle komma.

Besöket i Falsterbo var regnigt, kul, för mycket dressyr-tittande och som vanligt hände det en massa dråpliga saker.


Lite ridning blev det också, inte så mycket som jag tänkt (som vanligt) men ändå några rundor.

Jag kunde ÄNTLIGEN börja springa igen efter min envisa benskada och löpningen varvades med mycket cykling, vilket jag blev bättre och bättre på, ända tills jag glömde lossa pedalerna när jag kom hem från en tur och gjorde en klassisk stillastående-vurpa. Tur att ingen såg mig :).

Det blev även ett besök till Tyskland där vi handlade lite öl och grejer, det var väl årets "semesterresa".

Sadelkammaren tog mer och mer form, målades och inreddes, men blev inte riktigt klar.



Eftersom OS råkade pågå under semestern blev det mycket TV-tittande, mest fälttävlan och hoppningen. Jag såg även Lisa Nordén ta silvret i triatlon.

Augusti 2012
Semestern fortsatte in i augusti med mer jobb i sadelkammaren. Det blev även en del skogsarbete, lite vindfällen som togs ned i Åkulla och plantering av 1600 tallplantor i värmen.

Det kom även mycket regn och en natt kom det närmare 70 mm. När vi kom upp på morgonen stod det vatten på ställen som det aldrig tidigare har stått vatten.


Det blev även mycket svampplockning och björnbärsplockning.



Jag sprang även mitt första millopp, Prinsens minne och lyckades komma under timmen. Detta trots att jag tog slut efter 7 km och var nära att slå ihjäl hurtbullarna som stod vid sidan om och hävdade att det "bara" var en km kvar.

September 2012
I september blev äntligen sadelkammaren klar med lås och allt och jag kunde äntligen flytta ut alla prylar i den. I slutet på månaden fick jag även in min hyresgäst i stallet. Detta uppskattades dock inte av Pelle, som jagade ut den stackars ponnyn två gånger ur hagen. Därför fick hon en egen hage i hagen eftersom jag inte var intresserad av att jaga hästar.

Annars var det även i september mycket regn, svampplocknig, löpning och lite ridning. Vid ett åskoväder slogs delar av strömmen ut i huset samt routern. Dock fixades detta snabbt av elektrikern och Telia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar