Sidor

tisdag 18 december 2012

Löprunda!

Det har blivit lite dåligt med löpning den senaste tiden, men idag kände jag att det var hög tid att röra på sig igen så jag tog med mig Selma ut och sprang en runda. Eftersom all snö har regnat bort så tog jag inte på mig Ice-bugsen, utan valde de vanliga skorna, vilket kom att straffa sig på Banvallen, där det inte plogas och därför låg kvar lite snö och is, så det var lite vådligt att springa där.

Sedan kom jag till en gärdsväg där det var stora snödrivor kvar efter blåsten i lördags så där fick jag pulsa i snö och sedan gå för att inte riskera att halka och skada mig. Men på asfalten gick det iaf bra att springa och det var skönt att komma ut.

Selma var väldigt nöjd med att få komma ut och röra sig, hon tycker det är så kul och blir helt galen när hon ser att jag tar Garmin-klockan, tar på mig löparkläderna och beger mig mot dörren. Hon skäller, gnäller och lägger sig så nära dörren hon kan för att jag inte ska missa henne.

Det är verkligen trist att snön försvann, den lyste ju upp så fint. Å andra sidan underlättar det ju löpningen (på asfalt) så det får jag väl se som en fördel, men jag hoppas verkligen att det kommer mer snö i vinter så att man kan få de där härliga vinterdagarna och kan rida i snön på ystra hästar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar