Sidor

söndag 6 januari 2013

Skön söndag!

Idag är sista dagen av min julledighet, därför passade jag på att sova lite extra länge och började dagen med att läsa ut en bok som jag har läst ett tag (Frukta inte - Anne Holt). Sedan masade jag mig ut i stallet och släppte ut hästarna och mockade. När jag var ute regnade det litegrann, ett sådant där tätt duggregn som knappt märks men gör en dyblöt! Efter gårdagens härliga väder hade jag ju en liten tanke om att det skulle vara så ett tag, men icke! Så trist!

Jag tänkte faktiskt försöka motionera båda mina hästar idag, för då behöver jag inte rida imorgon, utan kan istället ägna mig åt löpning. Sedan blir det ridning på tisdag kväll och löpning onsdag. Veckan får avslutas med löpning på jobbet på fredag. Det är så himla skönt att komma hem fredag eftermiddag och redan ha fixat träningen inför helgen!

Det ska bli lite skönt att komma tillbaka till jobbet och de vanliga vardagliga rutinerna. Mindre skönt att gå upp kl 5, men man vänjer sig. Antagligen kommer det nya året att bjuda på massor av nya uppdrag, händelser och utmaningar! Kul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar