Sidor

söndag 14 juni 2020

Söndagsmorgon

Även denna morgon vaknade jag tidigt och kom iväg på den där mil-löparrundan som Garmin hade utmanat mig med. 

Jag och vovvarna började med att springa Linnarpsvägen och sedan Tvååkersvägen och därefter upp i Linneskogen. När vi kom ut i Linnarp hade vi sprungit ca sex kilometer och jag insåg att vi behövde förlänga rundan lite, det skulle inte räcka att runda Obbhult också.

Vi sprang därför till grushålan och badade. Gissa om tjejerna var glada över att få bada efter 8,5 kilometers löpning i värme! Men de höll i oväntat bra, Nelly brukar ju bli väldigt varm med all päls hon har och Selma brukar tycka att det är jobbigt med värme trots att hon är klippt.

Men oj, vad de badade! De ville knappt gå upp ur vattnet igen! Och jag var så sugen på att hoppa i, men det hade inte varit så praktiskt att behöva springa hem i blöta kläder... Inte heller praktiskt att bada utan kläder och dra på sig svettiga kläder på en blöt kropp...

Men det var ju så underbart att springa. Dock kändes benen rätt sega efter gårdagens fem mil på cykel och den där lätta känslan infann sig egentligen aldrig efter de två första kilometerna. Men jag kämpade på och det slutade med att vi faktiskt sprang drygt 11 kilometer! Jag fixade utmaningen och det bästa av allt, jag kände inget i mina tråkiga höfter! Så gött! Jag kan springa en mil igen!!!

Så fantastiskt fin morgon!

Gött o svalka sig!


Dagens runda


Utmaningen uppnådd!

Nu har jag legat en stund i solen, fortsätter att tvätta lite ridkläder. Ska gå ut och sola lite till och sedan blir det promenad med Pelle och ett hoppass på Bosse.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar