Sidor

söndag 14 juni 2020

Löparfredag

Fredag var det hemarbetsplats. Bosse hade nämligen fått akut behov av omskoning då hans skor slitits otroligt mycket. Det var bara sex veckor sedan sist, men skorna var helt blankslitna runt om och det fanns i princip inget gods kvar i tårna.

Jag började dock dagen med en löprunda. Jag hade gått med i en utmaning på Garmin som jag trodde innebar att man skulle springa tio kilometer över helgen, men den var visst att man skulle springa ett pass på tio kilometer...

Jaja, skit samma jag fick sprunget en runda med mina härliga vovvar i alla fall. Och det var så fint ute. Vi kom iväg runt kl sju och sprang banvallen ut till Tvååkersvägen och sedan genom Linneskogen hem. Kände mig inte lika pigg som förra helgen då jag sprang en mil, men ändå helt ok.

Vi sprang 6,12 kilometer och var ute strax under 40 minuter.

Bild från ett annat pass en annan dag, men samma vovvar!

Jag tog en dusch och startade jobbdatorn, allt var frid och fröjd och jag kom åt allt som jag behövde. Jag gjorde och käkade frukost och när jag skulle logga in igen gick det inte. Så irriterande! Så jag fick ringa Vattenfall IT, satt i telefonkö i ca 45 minuter och sedan tog det en stund att lösa problemet.

Så klockan hann bli närmare nio innan jag kunde börja jobba! Så irriterande! Men som vanligt när jag sitter hemma får jag mycket gjort på kort tid och efter ett tag hade jag checkat av det mesta av min todolist samt ett antal telefonsamtal.

Helt plötsligt stod hovis på gården och jag fick gå ut och göra honom sällskap. Trots att bara Bosse skoddes (Pelles hovar och skor är jättefina) så tog det ändå närmare två timmar! Så strax innan två kunde jag sätta mig och jobba igen. Höll på till kl fyra då det tydligen var underhåll på några IT-verktyg som gjorde att jag valde att stänga ner då jag hade behövt jobba i dem. Så det blev en lång arbetsdag hemma.

Efter att vi hade käkat kvällsmat gick jag ut och tog en uteritt på Pelle. Det blev en runda på gärdsvägarna. Han kändes pigg och faktiskt fräsch i traven, dock var han väldigt kantig i galoppen. Men han blir bättre och bättre nu. Han behöver nog byggas upp lite långsamt igen och jag tänker faktiskt gå en promenad med honom idag. Skritt är alltid bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar