Sidor

lördag 6 juni 2020

Fin kvällstur Bosse

Efter Pelles tur gick jag in och bytte kläder och gjorde lite snabb mat, rester från gårdagen som jag bara värmde till. Helt otroligt nog klarnade det faktiskt upp och jag drog på mig en ny omgång ridkläder och gick ut för att göra i ordning Bosse för en ridtur.

När vi kom ut fick vi faktiskt se lite blå himmel. Egentligen hade jag en lite längre runda i planeringen, men klockan var redan 21 innan vi kom iväg så det blev en betydligt kortare runda, Obbhult-Linnarp runt.

Bosse var pigg och glad idag. Han fick trava lite asfalt och sedan grusväg. Grusvägarna har ju blivit fina nu när det har regnat på dem! Det blev även en väldigt kort galopp på slutet innan vi kom fram till asfalten.

Äntligen blå himmel!

Så fin kväll!
Så fin häst!

Vi fick inte en droppe regn på oss. Så gött! Men eftersom det har regnat två dagar i rad och temperaturen är rätt låg nu (vi eldar faktiskt för att det var kallt i huset) beslutade jag mig för att låta hästarna stå inne i natt. Så får det torka upp, sova på torrt underlag osv.

Jag fyllde på med tre säckar spånpellets i varje box och så fick de lite hö att tugga på. Ska faktiskt bli mysigt att gå upp och mocka imorgon!

Hoppas att det blir uppehåll imorgon! I så fall ska paddocken jämnas och vältas och jag ska måla stalldörren svart på utsidan, första omgången. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar