Sidor

söndag 14 juni 2020

Solig och varm lördag

Vilken fin dag vi hade igår! Solen sken hela dagen och vi hade en vind som fläktade väldigt skönt! Efter frukost gick jag ut och gallrade lite i våra rabarber. De har ju växt och blivit stora samt gått i blom så jag tog bort en hel del. Det blev också några som Magnus gjorde rabarberpaj på lite senare.

Jag lade mig på altanen och solade. Underbara sol! Det är ju bara helt fantastiskt att få ligga i solen och halvsova och lyssna på poddar! Och att det dessutom blir sådant väder en helg. För det är ju rätt så många veckor kvar till semester för min del! Bäst att ta tillvara på all sol man kan! D-vitaminet behövs till sämre tider i höst!

Jag passade på att tvätta ett gäng schabrak, benskydd och benreflexerna, så det var ett jäkla spring med tvätt och köra tvättmaskin. Men ändå rätt gött att röra på sig mellan solandet.



Den underbara solen!

Vi fick lite besök vid fikat och sedan stack jag ut med Bosse en runda. En runda som blev lite annorlunda än tänkt då det var stängslat över den väg jag hade tänkt rida. Och där gick ett gäng kor som jag av erfarenhet vet är rätt folkilskna så det var inget alternativ att gå igenom "hagen". Så det fick bli omplanering och vi red runt Stenaljung. Bosse var på hugget, pigg och glad. Travade en hel del trots värmen.

Det låg en kon i gräset på ett ställe och jag trodde att han hade sett den och struntade i den, men när vi var precis intill den fick han syn på den och gjorde ett jämfotahopp rakt upp i luften! Tur att jag har balans!

Efter ridturen duschade jag av honom och sedan fick de gå ut i hagen igen.

Mina fina grabbar!

Vi käkade lite rester från fredagen och sedan gick vi och badade med vovvarna. Det gillade de verkligen! Det var en fin kväll att vara ute och gå i. Och nu är det faktiskt sommar! Denna tid på året som jag ser fram emot så mycket! Försöker ta tillvara på allt jag kan!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar