Sidor

onsdag 17 juni 2020

Kvällstur med Pelle

Nackdelen med att cykla är ju att klockan inte räknar några steg... Så därför gick det inte att lägga sig i soffan och lata sig när man kom hem från jobbet.

Och dessutom ska Pelle motioneras på onsdagar så det var bara till att gå ut och hämta grabbarna.

Pelle har inte så ont av värmen så trots att det var närmare 25 grader var han pigg och fräsch. Vi skrittade mest, men när vi sneddade över en gräsåker ville Pelle trava. Han vet minsann att man springer på gräsåkrar :).

Vi tog oss upp i Linneskogen och där gjorde vi en avstickare runt Hagakullen. En ny runda för Pelle. Han blev lite skraj för en stor sten och en björkstock, men vi tog oss fram. Han var så himla mysig och bara skrittade på.

Vi passerade också ett gäng ankor med anklingar som han tyckte var lite läskiga. De tyckte nog att vi var lite läskiga också och när de hade bestämt sig för vilken sida av vägen de skulle hålla sig på kunde vi passera. Därefter blev han lite spooky och tittade på allt möjligt, men tänkte hela tiden framåt så allt gick väldigt bra.

Vi var ute närmare 1,5 timme, men det var så himla mysigt att bara skritta omkring med honom!

Fina Pelle

Öronen framåt hela vägen!

När jag kom tillbaka och hade släppt ut hästarna igen gav jag vovvarna mat och tog en runda om växthuset som Magnus sköter så himla fint! Jag hinner inte med det längre och är så glad att han verkar vara intresserad av alla odlingar. Jag kunde till min glädje se att första gurkan nu är klar för att ätas. Så gott med egna gurkor, de smakar ju någonting till skillnad från de man köper!
Årets första gurka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar