Sidor

söndag 14 juni 2020

Morgoncykel

Igår vaknade jag vid halv sju och gick upp för att cykla en runda. Jag hade även antagit en annan utmaning från Garmin som innebar att cykla tio mil på en vecka. Eftersom det inte hade blivit någon cykel i veckan försökte jag nu göra det på två dagar efter varandra.

Det är verkligen så härligt att cykla nu, det är sommar, sol och varmt! Och det var en hel del vind som fläktade men konstigt nog känner jag inte av vinden lika mycket nu som när det är kallare ute. Inte bara att det inte är kallt, utan det jobbiga i att ha motvind känns lättare nu.

Jag körde mot Skällinge och Nösslinge, sedan Karl-Gustav och därefter mot Källsjö. I Källsjö svängde jag på vägen som går utmed Svarten, sedan styrde jag kosan förbi Åkulla och därefter hemåt.

Benen var lite trötta emellanåt men jag kämpade på och det gick faktiskt över förväntan. Jag känner mig nöjd med mina cykelben såhär snart in på min säsong!

På onsdag ska jag och en medarbetare cykla till jobbet och då kommer 37 km att kännas kort hoppas jag eftersom jag igår fick ihop 52 km.

Dock insåg jag att det inte blir något cykelpass idag eftersom jag prioriterade att springa de där 10 km istället. Men-men det blev i alla fall en härlig cykeltur!

Rundan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar