Sidor

lördag 6 juni 2020

För lite sömn...

Ja, denna vecka blev ju rätt intensiv. I måndags kväll var jag ute och gick med Pelle ca en timme efter cyklingen och i tisdags red jag Bosse en uteritt. Efter cyklingen i onsdags var jag så mör att jag inte orkade göra något vettigt egentligen.

I torsdags var jag så trött på jobbet och när jag kom hem var jag så slut att jag var glad över att jag hade ställt in träningen med Bosse på kvällen. Jag orkade helt enkelt inte. Och så fick jag dessutom ett migränanfall som däckade mig totalt. Så länge sedan jag hade det sist!

Men så gick jag in och kollade på min sömnstatistik och då insåg jag att det inte var så konstigt att jag var så trött. Förutom att det har varit en väldigt tuff vecka på jobbet så har jag ju helt klart sovit alldeles för lite. 6 timmar natten till tisdag och lika få natten till onsdag och så mycket träning utöver det. Det håller inte i längden!

Men jag tycker att det är svårt nu när det är så ljust och härligt på kvällarna att komma i säng även om jag känner mig trött. Jag går och lägger mig men det tar ett tag att varva ner och somna.

Lyckligtvis var jag ledig igår eftersom jag hade räknat med ett studentfirande som tyvärr inte blev av pga Corona. Men jag tänkte att det gör ju inte ont att vara ledig, så varför inte vara det ändå?

Så igår sov jag tills jag vaknade och då kände jag mig som en ny människa igen! Så skönt! Det regnade och jag ägnade större delen av dagen åt att städa och göra fräscht i huset. Jag lyssnade på ljudbok så det var helt ok. Samtidigt tvättade jag en massa tvätt också och sorterade när det var klart. Fick gjort riktigt mycket ändå!

Eftermiddagen spenderades en del tid i soffan och då blev jag lite trött, men sedan gick jag ut och plockade lite blommor och sedan gjorde vi mat och käkade innan fredagen var slut. En skön fredag helt enkelt!

Sömninformation vecka 23



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar