Sidor

tisdag 1 maj 2012

Gräsklipparpremiären avklarad!

Även idag skiner solen för fullt och det är riktigt behagligt ute, ca 20 grader. Helt perfekt när man är ledig! Jag började dagen med att flytta hästarna till vinterhagen för lite "magvila" efter nattens ätande i sommarhagen.

Efter frukost släpade jag ut alla hinder ur paddocken och sladdade den, vilket verkligen behövdes. Den (och hästarna) mår gott av att bli sladdad med jämna mellanrum, annars blir det väldigt gropigt och dant. Fast jag tycker nog att den har satt sig ordentligt nu, ringvälten behövs inte lika ofta nu som föregående år då jag alltid sladdade och vältade.

Min kropp är trött idag efter gårdagens hålligång hela dagen, men vilar jag blir jag bara stel så jag tycker det är bättre att hålla igång även idag.

Gräset har börjat växa ordentligt nu och idag släpade jag fram gräsklipparen för första gången i år. Det var också välbehövligt. Så nu ser trädgården lite mer vårdad ut igen! Tack vare att vi gjorde i ordning gårdsplanen i vintras har det dessutom blivit betydligt mindre gräs att klippa, men det är fullt tillräckligt ändå. Det tog drygt en timme att gå över allting. Men nu är det gjort!

Nu blir det lunch, sedan blir det mer jobb i eftermiddag och förhoppningsvis lite ridning också (om jag orkar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar