Sidor

torsdag 3 maj 2012

Sommarkänsla!

Idag var det dags för sista träningen med The 79ers innan Vårruset på måndag. Det var en helt fantastisk kväll, helt vindstilla, ca 20 plusgrader och strålande sol.

Vi var inte de enda som ville vara nära havet idag, hela södra fästningshörnan och strandpromenaden var full med folk som pick-nickade, grillade, drack vin, öl och njöt av årets första riktigt sköna kväll i sommarstaden Varberg.

Själva springande gick bra till en början, det kändes bra, men när vi vände upp från Solviken mot "mördarbacken" på Apelviksvägen blev jag tvungen att gå. Kroppen var helt slut! Inte kul! Speciellt inte när det kändes så bra i lördags...

Jag vet inte riktigt varför det blev såhär, kanske är det värmen som påverkar mig så mycket, det har ju varit 5-10 plusgrader bra länge nu och vind som kyler hela tiden. Idag var det ingen vind som kylde, bara ren värme. Kanske har mina två veckors vila under/efter förkylningen satt sina spår, jag vet inte.

Jag orkade iaf springa från Mörarbackens krön och ned tillbaka till fästningen, men då gick det ju mest nedför, så då var det ju inte konstigt att det kändes bättre och lättare.

Men det var skönt att komma ut i det fina vädret och få njuta av sommarstaden, vilket jag gör alldeles för sällan, kanske bor jag för nära för att uppskatta det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar