Sidor

tisdag 15 maj 2012

3 x 5 km

Idag hade jag stämt träff med två av medlemmarna i The79ers vid Åkulla friluftsgård för att springa en runda på slingorna där. Jag började med att springa dit, gick lite och körde några styrkeövningar och lite löpskolning i väntan på kompisarna.

Sedan sprang vi 5,3 km, en runda som jag inte sprungit sedan förra året. Jag har helt klart förbättrats sedan dess, då jag för första gången någonsin orkade springa hela den rundan, även i uppförsbackarna, som inte är helt lätta.

När vi var klara kände jag att det vore gött att ta mig hem till fots, så jag började gå för att sedan springa lite lätt. Hemåt går det ju nedför lika mycket som det går uppför på vägen dit:).

Totalt var jag ute i ca 2 timmar och det kändes som en bra genomkörare. Nu blev det ju som två långpass på raken, fast jag räknar inte detta som en långpass, då jag vilade mellan 5 km-sträckorna, utan mer som ett bra sätt att samla km i benen utan att det bli alltför jobbigt. Fast det är klart att jag var rätt trött nu när jag äntligen kom hem, men det är ändå en skön trötthet.

Nu får det bli kortare, snabbare pass resten av veckan!

1 kommentar:

  1. Hej och vad trevligt att du skrev blir alltid lika glad! Tack så mycket för dom varma orden och jag ska mäta eller börja med det för att verkligen se det mera "svart på vitt" så att säga. Välkommen till mig och riktigt bra jobbat! Skulle jag aldrig orka nu i alla fall men det kommer =) Kram kram

    SvaraRadera