Sidor

lördag 5 maj 2012

Lördagsrunda i storm!

Jäklar vad det blåser idag! Och det är riktigt kallt i vinden också! Värmen tidigare i veckan är bokstavligt talat bortblåst. Trist!

Men jag trotsade vinden och gav mig ut på en löprunda med Selma i det nya hunförarbältet. Det är väldigt skönt att slippa ha ett koppel i handen som efter några kilometers löpning ger mig vansinnigt ont i axlar och skuldror, men det vill inte riktigt sitta på plats utan kasar upp hela tiden. Dock finns det remmar att köpa som man kan dra runt benen för att hålla bältet på plats, det får nog bli en sådan lösning. Hoppas bara att remmarna inte skaver...

Efter torsdagens något misslyckade löprunda ville jag testa kroppen lite grann och kolla så att det inte är något skit på gång. Men det kändes bra att springa idag, trots motvinden och jag utökade rundan lite mot vad jag hade tänkt från början. Jag orkade springa i alla uppförsbackar (även om det inte gick särskilt snabbt) och kroppen svarade bra på träningen.

Sträckan blev 7 km och snitthastigheten måttliga 6:40 min/km och det kändes som att jag hade kunnat springa några kilometer till, men avstod pga måndagens kommande Vårrus.

Så nu ska jag njuta av lördagskvällen med gott samvete och Selma ligger och sover gott på golvet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar