Sidor

onsdag 30 maj 2012

Man måste se det positiva i allt...

Efter några dagars depp över att jag inte kan springa (finns det något annat tillfälle då man längtar efter att springa så mycket som när man inte kan???) tog jag idag tag i mig själv och gav mig ut på cykeltur. Vädret var vackert, vilket är ett kriterium för att jag ska ge mig ut. Det får inte blåsa storm och inte regna, då vägrar jag cykla.

För cykla kan jag utan att känna av någon smärta i fot/ben och det får jag väl under omständigheterna vara glad över. Jag försöker övertyga mig om att jag måste ta alla tillfällen i akt för att variera min träning även om springa är det jag föredrar (i alla väder). Så det blev en 22 km lång runda idag på drygt en timme.

Det blev vantar och jacka på idag, det är ju betydligt kallare att cykla än att springa. Nu är det bara 14 grader ute så jag ville inte riskera att frysa. Det kändes bra att cykla, det blir mer mjölksyraträning för benen än vid löpning, plus att det är lättare att hålla igång länge, vilket är bra rent mentalt. Dock tycker jag det är lite svårt att få upp pulsen då benen blir trötta före lungorna så att säga.

Det är också roligt att cykla då km-mätaren i klockan plingar betydligt oftare än när man springer. Det är också bra att ha solglasögon och hålla munnen stängd om man inte vill ha extra proteinpåfyllning i form av en massa otäcka insekter...

Nog om cykel, JAG VILL SPRINGA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar