Sidor

måndag 28 maj 2012

Nu står jag inte ut längre!

JAG MÅSTE SPRINGA!!!

Jag har nu haft ont i mitt ben/fot i ca tre veckor. Jag smällde i smalbenet i skottkärran för tre veckor sedan och allt sedan dess har jag haft en konstig smärta i benet som vandrat nedåt och till slut ledde till en svullnad i foten. Jag har under tiden sprungit med detta, då det från början inte fanns någon svullnad och jag endast till och från kände av någon smärta när jag sprang.

Efter att ha vilat i 5 dagar så börjar jag nu få nog. Foten är inte längre svullen och gör inte ont, utan nu har smärtan vandrat uppåt i benet igen, strax ovanför vristen. Jag har beslutat mig för att ge mig ut på en testlöprunda för att se hur det känns att springa. Det är väldigt konstigt för smärtan flyttar sig hela tiden. Det gör inte jätteont och det förändrar inte mitt löpsteg på något sätt.

Vi får se hur det går. Antingen går det åt skogen och jag får mer ont eller så blir det bättre....

Att vila är skönt ett tag, men sedan kommer abstinensen som ett brev på posten. Jag märkte igår hur humöret steg i takt med att kilometer-plingarna på Garmin-klockan tickade på. Det är ju så underbart att få röra på sig!

Skulle jag känna att det inte funkar att springa idag, har jag ju min crosstrainer som alternativ, tycker bara att det är så förbenat tråkigt att träna inomhus när det är fint väder. Jag förstår verkligen inte hur man motiverar sig till att träna inomhus på sommarhalvåret???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar