Sidor

fredag 8 januari 2016

Kul saker på g!

Efter att ha jobbat två dagar denna vecka är jag nu helt slut! Kommer nog att somna på soffan inom kort... Det är ganska märkligt, att efter att ha sovit superbra de tre veckor jag har varit ledig, så har jag nu haft två pissiga nätter.

Natten till igår vaknade jag flera gånger, sparkade på Älsklingen som snarkade, somnade om, men vaknade vid halv fyra. Klockan fyra gav jag upp försöken att somna om och gick istället upp så jag var på jobbet nästan en timme tidigare.

Det i sin tur gjorde ju att jag var ordentligt trött igår kväll, men efter skidåkningen fick jag en sån jäkla frossa. Jag blev tvungen att gå upp och klä på mig underställ och raggsockor för att kunna somna. Jag sov återigen oroligt och så var jag näst intill medvetslös när klockan ringde vid fem.

Jag hoppas att det går över och blir bättre snart!

Idag fick jag äntligen tag i en hovslagare som kom hit och skodde om Bosses sko som jag själv snickrat dit. Hon fick satt några fler söm, bytte till den sko han faktiskt hade tappat. Jag hittade ju inte den först utan slängde på en annan som jag tyckte passade tillräckligt bra. Hon checkade även de andra skorna och satte en extra söm på en baksko som bara hade två söm på ena sidan (pga att det inte gick att sätta mer eftersom han hade slitit sönder den hoven när han tog av sig den skon senast).

Så nu håller jag tummar och tår för att han lyckas behålla sina skor ända tills ordinarie hovis kommer om några veckor. Det verkar i alla fall som om det funkar bättre nu när det är fruset ute. Inga bus-streck och ingen lera som drar ner skorna.

Så till de kul sakerna som är på g!


  • av en händelse fick jag reda på att Pether Markne kommer till Billdal den 24:e januari för att hålla clinic. Så nu har jag bokat biljetter till mig och en kompis. Ska bli så himla kul att se honom "live" efter att ha läst hans bok! HÄR finns info om hur man köper biljetter!
  • jag har bokat sadelprovning på Horse Farm. En ny dressyrsadel ska det bli plus att jag ska kolla upp den hoppsadel jag har, då jag misstänker att den inte är riktigt optimal. Det är ju den gamla "unghästsadeln" som jag använder fortfarande, så det kanske är dags att byta.
  • jag har funderat klart kring tränare (tror jag) och kommer snart att ringa och kolla ifall den personen kan tänka sig att träna mig och Bosse Bus.
Det känns som om jag är på g med ridningen nu. Har hittat tillbaka till det, fått tillbaka lusten. Och när man väl har det så finns det ju miljoner sätt att förkovra sig på! Och det är ju väldigt spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar