Sidor

lördag 2 januari 2016

Årets första löprunda

Idag hade jag tänkt att rida ut en runda, men när jag kom ut på morgonen och insåg att det var minusgrader och snålblåst så ändrade jag de planerna. Jag började dagen med att hämta en ensilagebal.

Förmiddagen ägnades åt att kolla lite på diverse youtube-klipp och lite annat. Efter att ha ätit lunch blev jag sugen på att springa. Då håller man ju sig varm i alla fall.

Jag frågade Selma ifall hon var sugen på att springa. Har jag fått något annat svar än JIPPI någon gång? Nej. Inte denna gången heller. Lyckligare hund får man leta efter:).

Det var verkligen svinkallt ute. Det föll till och med lite snöflingor, med betoning på lite. Det blåste rakt igenom! Det var ett perfekt tillfälle att testa vad mina "superlångkallingar" håller för.

Vi sprang till grushålan, mot 153:an, in mot Stensared och tillbaka till grushålan. Sedan vidare mot Obbhult och Linnarp.

Det blev drygt sju kilometer i moderat tempo. Det var trots allt skönt att springa lite. Röra på sig.

Långkallingarna då? Ja, hur jag än beter mig blir jag alltid iskall om baken när jag är utomhus på vintern. Dock så är de ju varmare än vanliga långkallingar, så det var ju lite bättre jämfört med hur det brukar vara. Jag kommer definitivt att använda mig av dem så mycket som möjligt när det är kallt!

Här kommer dagens runda:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar