Sidor

torsdag 21 januari 2016

Det är mycket nu!

Det är lika fascinerande varje gång, hur saker och ting har en förmåga att samlas till ett enda tillfälle och då händer ALLT på en gång!

Denna vecka har varit lite dåligt planerad från min sida när det gäller jobbet. Imorgon drar mitt projekt, som jag är projektledare för, igång "på riktigt" med en kick-off och samtidigt har jag varit bokad på en utbildning som gick över gårdagen och idag.

Såklart så trillar det alltid in frågor och annat som behöver lösas innan kickoffen några dagar innan. Och igår när jag satt på utbildningen började det trilla in mail och frågor som behövde lösas.

Jag började inse att det skulle bli svårt att hinna svara på alla frågor och dessutom hinna förbereda den presentation jag ska dra imorgon eftermiddag, så jag funderade på hur jag skulle lösa detta.

Jag kom fram till att utbildningen inte är livsnödvändig, samt att den går vid fler tillfällen och jag kan avsluta den senare, så jag överlade med min chef och fick ok på att ta en jobbardag hemma istället.

Och det var ju en jäkla tur! Hela dagen har gått åt till att svara på mail, ringa samtal, svara på samtal. Det kom hela tiden nya grejer att lösa! PUH! Detta hade jag aldrig hunnit imorgon förmiddag! Dessutom ska det lämnas in uppföljningsrapport till ledningen senast på måndag och det var rätt skönt att hinna gå igenom den i stora drag idag så att jag bara kan slänga in det sista på måndag innan jag skickar in den!

Men nu tror jag att jag har betat av det viktigaste och hunnit förbereda mig så bra som möjligt och att ifall det kommer fler grejer imorgon på förmiddagen så är jag rustad för att hinna med att rodda det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar