Sidor

lördag 4 juli 2020

Regnig lördag

I morse när jag vaknade var det uppehåll. SMHI hade utlovat en hel dag med regn, men eftersom det var uppehåll valde jag att springa en runda före frukost med hundarna.

Jag hade långa brallor och jacka på mig eftersom det enbart var 14 grader ute, men jag insåg rätt snart att jag hade alldeles för mycket kläder på mig så jag fick ta av mig jackan och hänga den runt höfterna.

Vi sprang mot Stensared, badade i Stensjön och sedan sprang vi upp på kullen som leder mot Åkulla bokskogar. Det var väldigt blött överallt och det tog inte lång tid innan skorna var fulla med vatten och det bara klafsade.

Men det var ändå så skönt att springa, luften blir så fräsch och lättandad när det är sådär fuktigt ute!

Vi sprang på bra i skogen och när vi kom ut på banvallen började plötsligt båda tjejerna att dra något så fruktansvärt i kopplen och jag blev irriterad på dem för jag förstod inte varför, men efter ett tag såg jag att vi hade en annan hundägare framför oss och det var såklart hunden de var ute efter.

Jag fick ropa på den andra hundägaren och så kunde vi passera och springa vidare. Vi fortsatte banvallen mot Obbhult och sedan tog vi rundan om Linnarp innan vi flåsade oss upp för sista backen hem. 

Inte en droppe regn fick vi på oss, så gött! Och vi fick ihop 11 kilometer idag, vilket känns väldigt bra. Jag har ju som mål att springa 100 km i juli månad och jag har redan gjort 20% av sträckan efter fyra dagar, så det känns lugnt, men det kan alltid ändra sig, saker kan komma emellan, så jag tänker inte ropa "hej" än. Ska försöka springa varannan dag ungefär.

Dagens runda

Efter att ha käkat frukost tog vi en sväng till Varberg för att ta en liten shoppingrunda och hämta Magnus cykel som har varit på service. Vi fick hittat några saker som vi var ute efter, men det blev också några missar, vilket gjorde att jag kände mig irriterad över fysiska butiker. Vad fyller de för funktion egentligen? De har ju aldrig någonting som man vill ha ändå, dåligt utbud osv...

Jaja, regnet fortsätter. Jag har gjort ett långkok på en nötstek, ska bli gott att käka lite kvällsmat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar