Sidor

lördag 25 juli 2020

Magisk löparmorgon!

Lördag idag och jag vaknade upp till solsken, massa fukt i gräs osv efter gårdagens regn. Lagom sugen på att springa en runda. Hundarna var på såklart och vi gav oss iväg.

Jag hade mina mörka löparbrillor på, men blev galen på dem efter att de hela tiden immade igen. Så störigt! Det slutade med att de fick hänga på huvudet istället.

Det kändes väldigt lätt och härligt att springa idag! Kroppen var lätt, benen kändes fina, allt kändes bra helt enkelt. Vi sprang mot Flähult. Det var ett tag sedan jag sprang där, så det var mysigt att få lite skogslöpning.

Vi var i princip helt ensamma hela vägen, mötte en löpare och blev omkörd av en cyklist, annars helt lugnt och skönt.

Det var inte jättevarmt så hundarna orkade med bra hela vägen. De fick dock bada lite i sitt vanliga vattendrag på den rundan, men det blev en kort badning innan de sprang iväg igen. 9 km fick vi ihop, så det var riktigt bra! Och en underbar start på dagen!

Garmin har blivit utsatt för en hackerattack så nu går det inte att ladda upp någonting från klockan. Lite surt, hoppas att det löser sig snart! Jag hämtade därför filer från klockan och laddade upp dem på Twiik så att jag i alla fall har datan loggad någonstans. Det lagras ju inte i klockan hur länge som helst, så bra att ha laddat ner lite filer till en säker plats!

Skogen och hundarna

Magiskt morgonljus!

Nu har jag sprungit 88,74 km av de 100 km jag har som mål för juli och det är den bästa löparmånaden på väldigt länge! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar