Sidor

torsdag 16 juli 2020

Galen 24-åring

Idag kom Anna hit med sin islänning då hon ville se lite ridvägar häromkring. Pelle skulle få äran att följa med eftersom Bosse ju skulle hoppträna för Charlotte.

Det var lite spännande att se hur han skulle reagera på islänningen då han tidigare i livet har varit fullständigt livrädd för dem. Lyckligtvis var han lugn och mest nyfiken.

Han kom på efterkälken även idag i skritten eftersom islänningen var pigg och fräsch. Men vi travade lite och då blev han lite piggare i alla fall. Men däremot när vi skulle galoppera fick han plötsligt fnatt och drog iväg i ett antal bocksprång! Jäkla häst! Vi travade istället med då drog han en ny runda bocksprång! 

Jag var inte så sugen på att trilla av eftersom jag inte hade någon väst på mig heller, han brukar ju vara hur lugn som helst. Så vi tog det lite lugnare resten av rundan.

Tänk ändå att denne 24-årige häst plötsligt får för sig att börja bocka! Jag trodde att han hade lagt av med det där! Samtidigt känns det ändå bra att han visar att han fortfarande är i rätt bra form. Jag tycker att han har varit lite låg den senaste tiden, men nu behöver jag ju inte fundera på ifall han orkar med några skogsrundor framöver...

Tok-hästen!

Ser så beskedlig och lugn ut...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar