Sidor

fredag 10 juli 2020

Intervallmorgon

Fredag idag! Sista skälvande timmarna innan SEMESTER!!! Åh, så skönt det ska bli att vara ledig! Kunna lägga upp dagarna precis som jag vill och hinna med en massa aktiviteter!

Jag vaknade av mig själv strax efter halv sex idag och gick direkt upp och sprang en runda med vovvarna. Det blev ett intervallpass, 6 x 3 minuter med 90 sekunder gåvila mellan.

Idag kändes det väldigt bra att springa, det var helt underbart väder, strålande sol, ingen vind och klarblå himmel. Någonstans runt 15 grader, så det var ju svalt och skönt också.

Nelly är lite seg just nu och hon springer inte och drar när jag ökar tempot, så därför får jag springa på lite mer och det går bra. Jag höll mig runt 5-minuterstempo alla sex intervallerna igenom och det är jag jättenöjd med! Det var jobbigt, men inte för jobbigt, utan det kändes kontrollerat. Och jag tycker ju att det är kul att springa lite snabbare som omväxling!

Vi var ute nästan en timme och sprang och det blev 8,67 nya km denna juli, så nu är jag uppe i 35 km av 100 som är mitt mål. Känns som om det kommer att gå bra att nå det målet. På söndag blir det en milarunda. Så nu börjar jag faktiskt komma tillbaka till löpningen på riktigt, jag springer ett distanspass, ett intervallpass och ett lite längre pass varje vecka nu och det är på den nivån jag vill vara framöver!

Mina glada tjejer!

En fantastisk morgon!


Data från intervallerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar