Sidor

fredag 17 juli 2020

Äntligen sommar!

Idag vaknade vi upp till en strålande solig dag! Så efterlängtat! Första riktiga soliga dagen denna semester när redan första veckan har gått.

Jag inledde dagen med att åka till Gekås för att fylla på kemtek-förrådet som gapade tomt. Det var rätt folktomt där så jag gick snabbt in och tog det jag skulle ha och seglade sedan igenom kassa utan kö. Gött!

Vi åt vår första frukost ute på altanen för semestern, så underbart och sedan lade jag mig till rätta i solen på den andra altanen. Jag älskar verkligen att ligga i solen, det är så avkopplande!

Dagens frukost

Underbara sol!

När jag hade solat klart tog jag tag i mina sticklingar och blomstersådder som jag hade i växthuset. Allting har lyckats och det var hög tid att plantera om de fina växterna. Så klart hade jag inte tillräckligt med jord, så jag fick åka och köpa, så jag blev inte klar med allting idag, utan får fortsätta imorgon.

Sticklingar och sådder


Allt som ska planteras om

På kvällen grillade vi, Jonny kom hit och käkade och sedan drog han och Magnus iväg på fiske. Jag drog ut och hämtade hästarna för att rida Pelle en runda.

Han var otroligt pigg idag också och nu börjar han komma tillbaka till fin gammal form igen. Jag som trodde att han skulle pensioneras nu, men icke, det vill han inte vara med om!

Han fick gå runt Obbhult och Linnarp och först blev han skrämd av en vit ponny.. Alla vet ju att små vita ponnyer äter stora svarta hästar... ;). Han lugnade ner sig efter ett tag men var väldigt pigg i traven och jag fick hålla in honom för att han inte skulle dra iväg alltför mycket. Kul att han är så pigg igen! Hoppas bara att han håller sig i skinnet och inte ska hoppa och studsa alltför mycket framöver...

Pelle Piggelin!


Underbar kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar