Sidor

torsdag 16 juli 2020

Helg

Lite dåligt med bloggande i början av denna härliga semester! Jag börjar med att referera till söndagens löp-pass som blev en mil-runda. 

Vi sprang mot Stensared, badade i Stensjön (hundarna alltså). Det var ganska fuktigt ute, men vi fick inget regn på oss. Det var härligt att vara ute på morgonen och springa. Vi mötte en gubbe i skogen som tyckte att jag var "hurtig" så tidigt på morgonen. Ja, han var väl lika hurtig han som var ute och gick samma tid...

Annars var vi rätt ensamma där ute, så skönt! Löpningen gick bra, kroppen kändes fin. Men mina vader blev lite stela. Jag körde ju rätt mycket träning fredag och lördag också, så de var väl inte beredda på allt, tänker jag.

Men det känns i alla fall väldigt bra att jag numera kan springa lite längre pass och de andra passen jag springer är ju ganska nära en mil ändå. Så nästa "långpass" ska jag försöka springa en runda som är 12 km. Hoppas att jag pallar det. Det är en runda med rätt mycket asfalt, så det blir en utmaning!

Löparsällskapet

I söndags var vi hos Christoffer och käkade och umgicks med Elli, Jocke, grabbarna och Anki och Ulf. Så mysig kväll! Men så trött jag var när jag körde hem vid 11-tiden. Jag är verkligen ingen nattuggla och kommer aldrig att bli!

I måndags följde Thor med Magnus i lastbilen, han hade ett lass som blev över i fredags, annars har han ju semester nu också.

Lite senare på eftermiddagen anslöt resten av familjen och vi käkade och tjötade och umgicks.
Mys med morfar!

De sov över och i tisdags regnade det i princip hela dagen. Jag låg hemma och väntade på att det skulle sluta regna medans resten av gänget gjorde en liten roadtrip. Men när de kom hem slutade det äntligen att regna och Elinore och jag stack ut på en ridtur på mina grabbar.

Elli tog Bosse och jag Pelle. Pelle var lite seg så det blev bara skritt och trav, men det var så att de fick komma ut och röra på sig i alla fall.


Ridhjälp!

Pelle är lite på efterkälken

Medans vi red fixade grabbarna käk åt oss, lite grillat vildsvin, så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar