Sidor

onsdag 8 juli 2020

Motion av järn- och fyrbent häst

Äntligen har det blivit lite bättre väder idag! Vinden har mojnat och solen har visat sig. Så skönt!

När jag kom hem från jobbet slängde jag snabbt ihop lite mat innan jag stack ut på min järnhäst. Jag är ju med i en utmaning i Garmin att cykla tio mil denna vecka, så det var hög tid att påbörja den aktiviteten.

Idag var det kräm i benen från start och jag tycker att jag cyklade på riktigt bra. Fick egentligen aldrig några sura ben någonstans utan det kändes bara kul och härligt att cykla! Det blev en lite kortare runda än vanligt, men nästan tre mil av de tio uppnådda!

Dagens cykelrunda

När jag var klar med cyklingen bytte jag snabbt om till ridkläder och gav mig ut för att hämta hästarna. Idag var de bara nästan längst bort i hagen, så jag sparade några steg i alla fall...

Bosse fick komma ut idag också. En liten "positivitets-runda". Helt enkelt en runda utan större krav där fokuset var att han skulle tycka att det var kul. Det lyckades rätt bra, tycker jag. Han var pigg och glad, lite spookey här och där. Hoppade till för några kor som kom lite plötsligt, hoppade till för någon sten, skyggade för någon stor sten. Men han valde ändå att gå på framåt när jag bad honom. Så duktig kille! Även om han var lite misstänksam på ett ställe som vi passerade så tänkte han framåt hela tiden. Och han gör ju aldrig någonting elakt eller sticker eller försöker få av mig, så jag känner mig rätt trygg med honom även om han kikar på saker och skyggar.

Hästen som har koll på läget!

Nu är det inte många dagar kvar till semester! Jag kan nästan räkna ner timmarna nu! Ska bli så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar