Sidor

söndag 22 juli 2012

Morgonrunda före frukost

Idag tog jag med mig Selma på en lite längre runda före frukost. Solen sken och till en början hade vi skön motvind som kylde av. Vi började med att gå ca en kilometer innan jag satte igång klockan. Sedan sprang jag på. När vi vände upp på Banvallen försvann motvinden och det blev ordentligt varmt, och lite trögt.

Men vi kämpade på och fick ihop 8 km. Selma var helt slut, hon drog inte ens i kopplet de sista 3 kilometrarna. Jag fick också äntligen till hundförarbältet idag. Jag har hela tiden haft problem med att det åker upp och jag har funderat på att köpa bensnören som finns till det. Men samtidigt har jag tvekat då jag tycker det verkar som att det finns en viss risk för skav om man ska ha remmar mellan benen. Men idag satte jag fast det lite högre upp än vanligt och då satt det äntligen på plats hela vägen, trots att Selma drog några gånger.

I övrigt kändes det hyfsat bra att springa idag, det var lite segare eftersom sträckan var längre och temperaturen något högre än vanligt. Men det var skönt att komma ut och känna att det går att springa lite längre än de "obligatoriska" 5 km som det brukar bli.

Nu känns benet såpass bra att jag börjar fundera på när det är dags att lägga in första intervallpasset efter skadeuppehållet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar