Sidor

lördag 14 juli 2012

Istället för Varbergsloppet!

Tyvärr har ju min jäkla benskada satt stopp för mitt tränande mot Varbergsloppet som skulle springas idag. Då det inte har blivit mycket träning den här veckan pga Falsterbo-resan, bestämde jag mig för att gå upp tidigt idag och springa före frukost. Redan vid 6-tiden vaknade jag (somnade 21.30 igår) och drog på mig kläder och löpardojor och stack ut.

Det är en skön morgon, helt vindstilla och lite lätt sol. Dock kom det in moln västerifrån, så det blir säkert lite regn idag också. Jag gick de första 1,3 km för att värma upp och sedan sprang jag. Det gick riktigt bra. Lite segstartad är jag, men mellan den 2:a och 3:e km började jag komma igång och det kändes bra.

Jag sprang på hela vägen hem och benet kändes ok. Det känns av lite, men fullt springbart. Så nu ska jag komma igång ordentligt med löpningen igen. Dock blir det sådana här korta rundor till en början för att inte åka på mer skador och så kommer jag att köra längre träningsrundor på cykeln istället.

Jag kan verkligen tacka cykeln för att min kondition är så himla bra. Jag kände att jag hade orkat springa ett varv till på denna runda, det kändes nästan lite tråkigt att jag var klar så snabbt, men som sagt, nu måste jag lugna mig och inte göra för mycket på en gång!

Troligtvis kommer jag att se Varbergsloppet idag och heja fram alla jag känner som ska springa - lyckönskningar till er!


1 kommentar:

  1. SV: Så otur, verkligen jättetråkigt :/ Tack ska du ha!

    SvaraRadera