Sidor

tisdag 17 juli 2012

Hade glömt...

...hur otroligt drygt det är att putsa väggar! Det var lite korkat att börja med det så sent, då det tar väldigt lång tid. Dessutom är belysningen i sadelkammaren inte något vidare just nu, vilket gjorde att jag knappt såg vad jag gjorde mot slutet.

Putsarbete kan man inte heller bara sluta med, man måste hålla på tills det är klart. Första omgången bruk räckte inte till hela ytan som skulle putsas så därför fick jag göra en omgång till och då räckte den till nästa yta också. Första omgången var lite för mycket vatten i, vilket gjorde att det var lite svårt att få det att fästa på väggen. Det ville dra sig nedåt, men jag lyckades till sist äntligen få ordning på det så att det stannade kvar. Det blev inget mästerverk, men det sitter där iaf. Jag intalat mig själv att det är en sadelkammare och inte så noga hur det ser ut...

Jag är verkligen ingen kvällsmänniska och jobbar inte särskilt bra på kvällen och dessutom så var musiken på  P3 ovanligt kass ikväll så jag retade mig lite på det samtidigt som jag blev lite hungrig. Så några motgångar hade verkligen inte passat in...

Men nu är det klart, jag har en liten fläck kvar på andra sidan väggen och så ska jag fylla i lite vid fönsterkarmarna, men jag väntar lite med det tills jag fått ordning på alla fönster tror jag.

Det ska bli så skönt att inte behöva åka till jobbet imorgon, utan bara kunna göra saker som jag vill i min egen takt. Vakna när jag vill, göra saker som passar för stunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar