Sidor

onsdag 24 juli 2019

Underbara svenska sommar!

Idag har sommaren verkligen kommit tillbaka med närmare 30 grader och strålande sol! Jag tillbringade en bra stund på altanen i solen, halvsovandes. Så härligt!

Efter solningen fixade jag lite i trädgården och plockade undan en massa ogräs. Det är otroligt hur mycket det växer överallt! Man hinner inte plocka på ena ställt förrän det växer nytt på nästa. Så drygt! Men det blev fint när jag var klar. Och sedan vattnade jag också allting.

Jag pysslade lite inomhus och sedan fixade jag käk för kvällen. Magnus grillade en stor stek och jag och vovvarna busade under tiden. Vi satt i köksträdgården i gjutjärnsmöblerna som vi precis har ställt på plats.

Det var lagom att sitta där, det var lite svalare och skuggigare. Det var lite för varmt på altanen, men medans vi åt blev solen lägre och värmen försvann. Vi satt där ändå till halv tio och det var så underbart! En sådan där perfekt sommarkväll, helt knäpptyst ute, inte en vindpust!

Det är verkligen sommar nu och jag försöker njuta av varje minut. Ta med mig känslan till hösten då allt bli kallt, kalt, regnigt och blåsigt igen.

Selma knähund...

Så fin kväll!

Fina Selma-hunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar