Sidor

måndag 8 juli 2019

Svettig löprunda

Det blev faktiskt rätt varmt på eftermiddagen idag. När jag kom ut för att springa vid 18-tiden var det över 20 grader i solen. Skönt att det blåste. Värme är inte mitt favoritväder att springa i. Jag har oftast jätteproblem med att springa när det är över 16-17 grader.

Men idag var det annorlunda. Benen kändes lite sega till en början, men efter någon kilometer lossnade det och jag kunde springa på rätt ordentligt.

Selma var med såklart och hon fick bada i Stenaljung. Det var hon så nöjd med och efter det sprang hon på ännu bättre och jag hängde med. Jag hade ett otroligt flyt i löpningen idag, det var bara så lätt att springa. Dock var pulsen hög, vilket förmodligen berodde på värmen, men det påverkade inte så mycket negativt.

Helt plötsligt hade jag sprungit rundan och snittat 5:40-tempo, det är väldigt mycket bättre än jag har sprungit på länge!

Det kändes så grymt bra efteråt och det var så skönt att få duscha. Kallt vatten var det, så skönt att kyla ned sig!

Glada löparvovven!


Efter duschen blev det taccos. Även Magnus sprang/gick en rätt bra runda. Jag undrade ett tag vart han tog vägen. Jag hade hunnit duscha innan han kom hem.

Nu ska det bli skönt att gå och lägga sig!

Här kommer rundan:

Dagens runda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar