Sidor

onsdag 17 juli 2019

Fin morgonrunda

Även denna dag vaknade jag till ett strålande solsken och jag tog med mig vovvarna ut på en spring-gå-spring-runda. Även om jag bor på världens bästa och vackraste plats med oändligt många alternativ till fina löparvägar hade jag lite svårt att komma på en bra runda för morgonens träningsaktivitet. Men efter en stunds funderande kom jag på att det var länge sedan jag passerade 153:an och gick i skogarna på andra sidan.

Så det gjorde jag idag. Jag började med att springa. Vi sprang förbi golfbanan och bort mot den fina skogen. I skogen är det väldigt kuperat, så därför stannade jag klockan när jag kom dit och startade istället ett gångpass och så gick jag hela rundan genom skogen. Både för min skull och vovvarnas, då de blir rätt varma och trötta av den typen av terräng, speciellt Nelly.

Det var verkligen härligt att komma ut i skogen vid den tiden på morgonen, men solen steg och det blev snabbt varmt. Ändå tyckte jag inte att det var jättejobbigt pga värmen.

När vi kom ur skogen och passerade 153:an igen, denna gång vid Brännhult avslutade jag gångpasset och startade ett löppass igen. Sedan sprang vi nästan hela vägen hem. Sista backen upp efter grushålan blev Nelly så trött att jag valde att stanna klockan och gå resten av vägen hem.

Men det blev i alla fall en bra runda och bra träning tycker jag. Återigen en fin start på dagen!

På väg upp i skogen

Selma i hundkojan med halva kroppen inne och halva i hundgården:)

Dagens rundor
Solen fortsatte att skina och efter frukosten intog jag altanen och där har jag legat större delen av dagen. Så härligt att få sola! Jag älskar verkligen sol! Det är också faktiskt rätt skönt att det inte är så fruktansvärt varm som förra sommaren. Strax under 25 var det i skuggan idag och det känns väldigt mycket lättare än de dryga 30 som var förra året.

Sol på altanen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar