Sidor

söndag 21 juli 2019

Tömkörning Bosse

Idag hade jag bestämt mig för att tömköra Bosse lite med min GoPro-kamera på hjälmen. Jag ville filma för att se ifall jag kan se någon hälta hos honom som veterinären såg förra veckan.

Han var väldigt fin att tömköra idag, han gick fram som han skulle helt utan krångel och var så duktig!

Han fick skritta till en början och var lite fjantig över saker och ting i paddocken. Det brukar han aldrig vara. Men Magnus hade röjt lite buskar runt staketet så det såg väl inte riktigt ut som vanligt enligt Bosse...

När jag tömkörde honom kunde jag inte se något som helst tecken på någon oregelbundenhet i traven. Och när jag tittade på filmen, tog ner hastigheten och lade på musik kan jag fortfarande inte se någon oregelbundenhet. Det kunde jag inte förra gången heller, men då såg veterinären hälta.

Fast hon sade något om att han "svänger" in benet. Fast det har han ju alltid gjort med det benet då han är lite sned där. Men jag vet inte. Det ska bli så spännande att se vad de säger nästa gång vi besöker Slöinge. Jag hoppas verkligen att inte veterinären ser någon hälta heller. I så fall tror jag att jag kan börja rida "på riktigt".

Här kommer filmen:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar