Sidor

söndag 14 juli 2019

Tidig morgon

I morse ringde klockan 03:45. Jag förstod inte att det var min väckarklocka som lät eftersom det var en annan melodi än vanligt. Men samtidigt som min klocka ringde kom Magnus in från en natts vildsvinsvak.

Jag masade mig upp, gick ut och hämtade hästarna i hagen. Idag stod de längst bort. En räv kikade på oss på behörigt avstånd. Hästarna brydde sig inte nämnvärt om den.

Jag arrangerade min Pixio Cameraman i paddocken och gjorde sedan i ordning Pelle för en ridtur där. Han kändes fin idag. Han är lite ojämn fram kunde jag se på filmen, men takten är mycket bättre än senast. Galoppen var mycket mjukare och rundare också. Så kul att det går framåt med honom!

Även formen var bättre, han var mycket mer ihop idag. Jag var så nöjd med honom!

Filmpass!
När vi var klara försökte jag ta selfies på oss, det gick sådär...

Fail

Fail

Fail
Efter Pelle var det Bosses tur. Vi skrittade bort till grushålan och vände. Även idag var han lite seg på väg bort och snabb på väg hem. Han skötte sig fint, tycker jag!


Utsikt från Bosses rygg
Tyvärr blev det ingen sol idag, så det blev inget sovande i solen på altanen. Däremot somnade jag till några gånger i TV-soffan medan jag tittade på dressyren från Falsterbo. Det var sändning i princip hela dagen och det var så kul att se svenskarna få finna Nations cup i hoppningen. Så värda!

Efter Falsterbo tog jag vovvarna och gick en runda på 1,5 timme. Skönt att röra på sig. Det var så tyst och stilla ute. Riktigt härligt trots frånvaron av solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar