Sidor

lördag 13 juli 2019

Aktiv dag!

När jag har semester brukar jag ägna mig åt saker jag tycker om. Det brukar resultera i att jag blir mer aktiv än vanligt. Istället för att bli lat och bara slöa mig igenom semestern håller jag igång med så mycket jag bara kan.

Dagen inleddes ju med två ridturer och nu ikväll har jag sprungit en runda i värmen med Selma. Jag var lite tveksam till ifall det skulle gå att springa då termometern visade 24 grader när jag lämnade huset. Det gick ju inte så bra i onsdags. Men på något magiskt sätt lyckades jag springa helt ok idag.

Vi var ner i vattnet i grushålan och svalkade Selma och mitt ansikte och sedan sprang vi vidare. Drygt 7 kilometer fick vi ihop och tempot var helt ok med tanke på värmen. Tidigare har jag haft svårt att hålla 7-minuterstempo när det är såhär varmt.

Pulsen var såklart hög, men ändå inte jättehög. Låg i lite lägre pulszoner idag jämfört med tidigare i veckan. Så jag är jättenöjd med passet och med dagen!

Pulsen på löprundan

Dagens aktiviteter
Jag har latat mig också, såklart. Några timmar på altanen blev det i den härliga solen. Så himla skönt! Jag lyssnade på sommarprat och somnade gott i min solsäng. Det är äkta semester det! Kunde inte ha börjat bättre!

Selma föredrar skuggan
Imorgon är planen att gå upp riktigt tidigt för att rida Pelle i paddocken innan alla insekter vaknar. Jag älskar verkligen tidiga morgnar! Det är så fridfullt att komma ut då. Så ikväll ska jag försöka komma i säng i god tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar