Sidor

torsdag 18 juli 2019

Torsdag

Idag ringde klockan vid 6-tiden och jag hade ingen lust alls att gå upp! Kom i säng lite för sent igår, men jag ville upp och köra rullskidor innan värmen blev för stark, därav den tidiga uppgången. Men jag kom väl upp vid sju-tiden istället och jag stod på rullisarna strax innan åtta.

Redan då var det rätt varmt ute, men det var rätt skönt också. Ingen vind att tala om så det var ju bra. Nu var det andra rullskidpasset denna vecka och det kändes. Jag var sliten i mina biceps och jag hade svårt att åka avslappnat och balanserat och tekniken var katastrof. Jag var också katastroftrött.

Jag hade planerat att vända efter fem kilometer för att få ihop en mil, men när jag passerade fem kilometer tyckte jag att det var en bra idé att köra en kilometer till. Det tyckte jag inte senare... Det var skitjobbigt hela vägen! Det var inte ens skönt efteråt och jag kände ingen sprudlande energi utan jag ville bara gå och lägga mig.

Jag tog igen mig en stund på soffan innan hungern tog över och jag duschade innan jag fixade frukost. Efter frukosten fick jag lite mer härlig energi som tur var, så jag gick ut och fixade lite i trädgården.

Jag gjorde rent hästarnas vattenbaljor och fyllde på dem. Det går ju åt mycket vatten nu när det är varmt och torrt och jag fyller faktiskt på varannan dag. 90 liter i ena baljan och 40 i den andra. Så de dricker rätt ordentligt!

Jag har alltid tyckt att djuren ska ha så fräscht och rent vatten i sina baljor att jag skulle kunna tänka mig att dricka det själv. Varför ska de behöva dricka vatten ur ett alg-beväxt vattenkar fullt med jord och fågelskit som det blir efter någon dag?

Rent och fräscht!

Glada hästar
Vovvarna var med mig. Nelly tyckte att det var spännande med hästarna och var framme och kollade på dem, men vände snabbt så fort de rörde på sig:)

Nelly och Pelle

Lite modig...

Ligger på behörigt avstånd...
På eftermiddagen lade jag mig en stund på altanen. Jag låg ju rätt länge igår så jag ville inte ligga för länge idag och riskera att bränna mig. Men det är ju så jäkla skönt! Dock lyckades jag inte somna eftersom Magnus fick feeling och drog igång traktorn... Men lite vila blev det i alla fall!

Nu ska jag käka lite mat och sedan blir det två ridturer på grabbarna. Försöker vänta in att det ska bli svalare ute, men det är fortfarande rätt varmt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar