Sidor

lördag 28 mars 2020

Krut under hovarna!

Efter Pelle var det Bosses tur. Han var rätt otålig när jag höll på med Pelle och jag kunde gissa att det finns rätt mycket uppdämd energi hos honom nu när han har fått vila lite pga hältan för två veckor sedan.

Även han fick en uteritt och när vi kom ut hade solen tittat fram igen. Dock var det fortfarande väldigt kallt i vinden, men jag hade lagom med kläder på mig för uppdraget. Inte ens några värmesulor idag, så härligt!

Bosse fick gå förbi Kullagården och direkt ville han trava. Han var helt ren och fräsch i traven, så jag lät honom trava lite på gräsvägen. Vi gick sedan ner för Mute backe och svängde in mot Smeas. Där ville han också trava så det fick han.

Han var verklige pigg och vaken idag och tittade på en hel del saker, dock gick han fram överallt. Vi travade vidare upp mot grushålan och där fick han något spel och for iväg i galopp och gjorde lite skolor ovan mark. Tokhästen!

Han låg på hela vägen runt i skogen också och han ville bara framåt. Han föll in i höger galopp i skogen och jag lät honom galoppera lite. Skönt att han är pigg och fräsch! Hoppas att han håller i detta till ridbanan!

Pigg-hästen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar