Sidor

måndag 9 mars 2020

Kall söndag

Igår var det en blåsig och kall söndag. Regnet höll sig borta i alla fall större delen av dagen. Strax efter lunch tog jag in hästarna och red Bosse en runda. Vi tog en lättare runda i skogen.Han var jättepigg och framåt trots att han gick rätt hårt i lördags. Men han verkade uppskatta att få komma ut i alla fall.

Tyvärr hittade jag ingen ork till att rida Pelle i blåsten och kylan, utan jag släppte ut dem i hagen igen och gick in och vilade en stund i soffan. Magnus fixade lite i källaren och jag hjälpte honom med det och senare på kvällen började jag att redigera filmen om Pelle som snart kommer upp på Youtube.

Jag började fasta igår också. Jag hade en rådjursbog på långkok hela dagen, men klockan blev lite mycket och när den var närmare åtta var jag inte särskilt hungrig, utan struntade i att äta och startade istället fastan på eftermiddagen. Därmed fick jag ihop drygt 27 timmars fasta som har känts fantastisk!

När jag kom hem fixade vi till lite middag med rådjuret och tillbehör och sedan stack vi ut en rund med hundarna runt Obbhult. Vi hann precis hem innan det blev mörkt vid halv sju-tiden.

Efter det har jag fortsatt med filmredigeringen och nu håller den på att ladda upp. Jag har hittat lite bilder och videoklipp på mig och Pelle, ganska kul att se!

Film på g!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar