Sidor

tisdag 24 mars 2020

Båda hästarna motionerade denna tisdag!

Tisdag idag och nu börjar minsann våren att märkas på riktigt! Inte i temperaturen ute då det fortfarande är kallt och blåsigt i solen, men på ljuset!

När jag kom hem från jobbet gick jag direkt ut och hämtade in hästarna och gjorde i ordning Bosse för en skrittur. De var lite galna ute i hagen och sprang fram och tillbaka så det var lite kaos när jag tog in dem, men de lugnade ner sig.

Bosse var pigg och fräsch även idag, men eftersom han går på Metacam vill jag inte fresta på honom, utan det blev en kort skrittrunda i skogen. Han skötte sig fint. Dock höll han på att vända när två änder flög upp framför oss. Som tur var vände han inte runt helt, utan nyfikenheten tog överhanden och han vände kanske 30 grader. Hade han vänt runt hade jag åkt i backen kände jag...

När vi var klara var klockan bara halv sex och det fanns massor av tid att hinna rida Pelle också. Han fick på sig dressyrsadeln idag och fick gå ett pass i paddocken. Alltså det sparar så mycket tid för mig att slippa ta mig till ridhuset och klockan var bara sju när jag var helt klar i stallet.

Så himla gött! Och på söndag blir det ännu längre kvällar, hur gött är inte det!

Mina fina grabbar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar