Sidor

lördag 16 mars 2013

Vackert!

Detta har varit en lite seg dag. Jag vaknade med huvudvärk i morse och den ville inte gå över. Jag åkte in till Varberg för att handla lite och när jag kom hem igen så vilade jag mig en stund på sofflocket.

På eftermiddagen var huvudvärken borta och jag kunde inte låta bli att ge mig ut och gå i det vackra vädret. Jag gick en ganska rejäl runda, väldigt kuperad. Till en början var det på grusvägar där det kört bilar/traktorer och sedan blev det orörd snö att pulsa i. Ganska ansträngande, men kul, lagom utmaning efter en veckas vila.

Jag provade även att springa lite och det kändes mycket bra. Inte ont någonstans. Det var nog en bra idé att låta kroppen vila den här veckan efter att jag haft lite svaga skadekänningar. Vill verkligen inte bli skadad igen!

Det var verkligen helt magiskt vackert ute i solen och snön idag! Att i dessa fantastiska omgivningar jag har få pulsa i orörd snö, det är livskvalitet!

Nästan en mil blev det på 1,5 timme. Nu laddar jag för morgondagen! Planen är satt, vilken tid jag ska äta frukost, vilken tid jag ska åka osv. Ska bli så himla kul!

Orörd snö! Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar