Sidor

söndag 10 mars 2013

Söndagsnöje!

Idag har jag haft lite funderingar kring vad det skulle bli för träningspass. Om en vecka ska jag ju springa mitt millopp i Helsingborg och därför ville jag inte springa något långpass idag. Dessutom är det grisigt kallt ute, några minusgrader och upptill det en iskall ostlig vind. BRRR!

Men jag kom på att jag kan nyttja paddocken idag. Om inte för ridning så för egen träning. Så jag klädde på mig, tog med mig Selma ut och släpade fram lite cavallettihinder i paddocken. Sedan joggade jag en runda i sommarhagen som var väldigt ojämn och satte prov på stabiliteten i fötterna.

När jag kom tillbaka hoppade jag lite över cavalettisarna och försökte få Selma att hänga på, men hon tyckte att det verkade dumt att hoppa när man lika gärna kunde springa bredvid... Jag körde lite jämfotahopp också.

Sedan tog jag de tio koner jag har och flyttade dem från ena kortsidan till andra. Varje sträcka 60 m, vilket jag sprang då 20 gånger. Efter det gjorde jag några varv med löpskolningsövningar och sedan sprang jag iväg en runda.

Körde lite backträning. Tre gånger ca 150 meter i full fart. Det gick bra. Sedan avslutade jag med lite klättring upp för kullen och sedan joggade jag lugnt hem igen. När jag kom in körde jag lite armhävningar och planka. Gött pass!

"Stora Stenen" som användes som klättervägg när man var liten:)


Idag fick Matten hoppa istället för hästarna...


Selma tyckte att Matte var lite knasig som skulle hoppa över en massa grejer...

4 kommentarer:

  1. Vad roligt med lopp vilket lopp är det som går då? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Göteborgsvarvets Seedningslopp i Helsingborg.

      Radera
  2. Jag kommer att stå flaggvakt och heja på alla som springer. Lycka till på Söndag! Hoppas snön hinner smälta bort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Jag hoppas också att snön försvinner i Helsingborg, eller iaf på tävlingsbanan:) Här hemma får den gärna stanna lite till, då jag varit lite "svältfödd" på snö denna vinter...

      Radera