Sidor

fredag 22 mars 2013

Isdygn!

Visst är det underbart att det idag den 22:e mars inträffar (enligt vad jag hörde på radio) ett så kallat "isdygn", dvs temperaturen stannar under nollan hela dygnet. BLÄ på det! Ge mig vår och värme NU!

Men vädret är ju faktiskt något som vi människor inte kan påverka, så varför ska man gräva ner sig över att vädret är skit och skriva negativa blogginlägg om det?
.
Istället kan man ju göra det bästa av situationen och åka till cykelaffären och beställa en cykel i hopp om att det snart kommer att bli lite varmt och skönt ute. Och det är precis vad jag gjorde efter jobbet!

Efter flera veckors velande fram och tillbaka, besök i cykelbutik, mer funderande och ännu mera funderande hade jag till sist beslutat mig för att det får bli en cykelcross. Mountainbike ser ju lite klumpiga ut, är inte riktigt lika snabba och helt ärligt så tänker jag inte köra på några skogsstigar med rötter och stenar och bröte, så därför gick det alternativet bort. Och sedan är ju det där bockastyret liiite häftigare, ser lite mer "cyklist-aktigt" ut.

Så jag körde till Varberg, stegade in i en cykelaffär och talade om vad jag ville ha. Hittade en som var vettigt pris på och slog till! Jag mättes hit och dit och en cykel i rätt storlek beställdes. Kollade även in sadel och pedaler. Så nästa vecka (förhoppningsvis) får jag hem denna skönheten!


Så nu kan jag sova lugnt om nätterna och drömma om min nya, fina cykel och varmt och skönt väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar