Sidor

tisdag 19 mars 2013

För jävligt!

Rubriken beskriver hur jag känner för den #¤%&½** kylan som vi har här just nu. Eller så himla kallt är det väl egentligen inte, ett par minusgrader, men den f-bannade vinden blir jag så trött på!

Tanken var att jag skulle ta mig till kusten och springa med en kompis idag, men kompisen blev sjuk, så det blir inget med det. Jag kom hem tidigare än vanligt idag för att ta emot hovslagarna och har stått i stallet och frusit sedan kl 15 (ca två timmar). Jag hade i princip ingen känsel i fingrar och tår och var sådär nedkyld som man bara kan bli i ett kallt stall (eller ridhus).

Där och då är det sista man vill göra att ge sig ut på en löparrunda i blåsten. Jag trotsar i princip alltid vädret när det gäller löpning, jag har sprungit i ösregn, snöstorm, 15 minusgrader osv, men idag kändes det som att det faktiskt får vara. Jag skiter i det!

Men efter att ha kommit in i mitt varma hus, slängt in lite ved i pannan och tinat upp i soffan till Biggest Loser så börjar jag ändå känna att jag har det där springet i benen, Selma är lite rastlös och det är ju så jäkla kul att springa, för att inte tala om hur gött det är efteråt. Så, jo idag blir det en löparrunda. Kanske favoritrundan, vi får se vart jag styr hän!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar