Sidor

lördag 16 mars 2013

Mera funderingar...

Igår var jag i en cykelbutik och kollade på cyklar. Jag trodde att en cyklocross skulle passa mig, men försäljaren var mer inne på en mountainbike med 29-tums hjul som både tar mig fram på lite svårare skogsstigar, typ Bockstensturen och rullar lätt på asfalt. Precis det jag är ute efter, alltså.

Jag kikade lite på någon Scottcykel, provkörde en Lapierre och en Scott och tyckte nog att Lapierren passade mig bättre. Den kändes liksom bara sådär bra från början.

Men jag vet inte om det är värt för mig att lägga 10000 för en cykel. Om jag ser på hur jag har cyklat med min gamle 4000-kronorscykel så har den ju givit mig massor av bra och härliga cykelturer under åren och jag har väl egentligen inte cyklat sådär jättemycket.

Jag tycker ju att det är otroligt kul att cykla och jag vill verkligen ha cyklingen som ett bra komplement till löpningen när det blir lite mer behagliga temperaturer utomhus igen. Och om jag nu kunde ha min gamla cykel i tio år trots att jag inte lagt ett enda öre på service eller reparationer så är ju inte 10000 så mycket pengar utslaget på tio år. Man får ju bättre grejer för pengarna, så är det bara. Så hur ska jag göra? Jag vet inte!

Jag måste nog åka till någon annan cykelbutik och kolla mer vad som finns och vad som föreslås. Alla har nog olika approacher när det gäller vad de rekommenderar till sina kunder. Så letandet fortsätter!

Jag blev ju inte mindre sugen på att cykla efter att ha kollat på cyklar... vår och värme står högt upp på önskelistan nu...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar