Sidor

fredag 29 mars 2013

Kall och blåsig långfredag!

Idag har inte solen visat sig särskilt mycket och den iskalla nordostliga vinden har blåst på en del. Vi tog lite sovmorgon i morse och jag kom inte upp förrän vid 8-tiden, vilket är väldigt sent för mig. Men det var skönt att sova lite längre.

I förmiddags var jag iväg och hämtade hö, det var helt slut, så det behövdes verkligen. 40 15-kilos-balar gjorde ett litet pass för armar och rygg.

Älsklingen och jag åt lunch och sedan hamnade jag i någon slags matkoma i ryggläge i soffan. Men det stod löpning på schemat idag så jag tog på mig kläderna och gav mig ut med Selma.

Med lite för mycket godis i magen (ska aldrig mer köpa godis) blev det en något seg runda med lagom mycket magont. Därför fick det bli kort. Dessutom snöade det, rakt in i ögonen, så jag hade svårt att se. Och så var det ju den där vinden som motarbetade mig en stor del av vägen.

4,5 kilometer på 27 minuter fick räcka idag. Imorgon kanske det blir en cykeltur. Jag var ute på en kort provtur igår och det gick jättebra. Kul med snabb cykel! Dock tar det nog lite tid innan jag vänjer mig vid den något annorlunda sittställningen eftersom jag kört mountainbike de senaste 10 åren.

Dessutom är ju benen lika svaga cykelmässigt som de var för ett år sedan innan jag började cykla för säsongen. Det är inte kul att få mjölksyra direkt i backarna, men det är ju bara till att träna mer. Man blir bättre efter ett tag och då jäklar!

Nu ska jag fortsätta fira påsk, hoppas på sol imorgon och mindre vind!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar